Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Αυτή η βαριά παλιά αποθήκη αξίζει 1.2 εκατομμύρια δολάρια! Θα δείτε γιατί όταν δείτε τι έχει μέσα

Το εσωτερικό αυτής της αποθήκης θα σας κόψει την ανάσα!
Μερικοί άνθρωποι ζουν σε διαμερίσματα και άλλοι σ μονοκατοικίες. Υπάρχουν όμως και αυτοί που ζουν σε αποθήκες. Μπορεί να ακούγεται στενάχωρο αλλά δεν είναι έτσι. Αυτή η αποθήκη στην Αυστραλία δεν φαίνεται από έξω σαν ένα ωραίο και ζεστό σπίτι. Αλλά περιμένετε μέχρι να δείτε το εσωτερικό της… Θα αλλάξετε γνώμη!

Αυτό το σπίτι έχει χαρακτηριστεί σαν ‘το πιο ωραίο σπίτι στο Brisbane’.

Το πιο ωραίο σπίτι
Πρόσφατα, αυτή η αποθήκη, με τις αρκετές μετατροπές, στο Brisbane, στην Αυστραλία πουλήθηκε προς 1.23 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που ισοδυναμεί με 1 εκατομμύριο ευρώ. Αυτό το σπίτι γρήγορα πήρε το όνομα ‘το πιο ωραίο σπίτι στο Brisbane’. Η αποθήκη χτίστηκε το 1950 και από έξω φαίνεται ακριβώς έτσι: μια μουντή παλιά αποθήκη. Παρόλα αυτά, όταν δείτε το εσωτερικό, θα δείτε ότι έχει μετατραπεί σε ένα όμορφο σπίτι με εσωτερικό σε στυλ βιομηχανικό.Εσωτερικό

Η αποθήκη είναι τώρα ένα μεγάλο σπίτι δύο υπνοδωματίων και δείχνει μοδάτο και φίνο. Έχει ότι ακριβώς θα ήθελε ένα μοντέρνο άτομο: τσιμεντένια δάπεδα, τοίχους από τούβλα και μεταλλικά δοκάρια. Αυτό το φανταστικό μέρος έχει και μια πανέμορφη αυλή. Η αγγελία αυτού του ακινήτου έλεγε ότι “μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε τον ήλιο” εδώ. Αυτό ακούγεται φανταστικό! Το σπίτι αυτό έχει μεγάλους χώρους, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχετε περιορισμούς για το πώς θα διαμορφώσετε τον χώρο σας. Και περιμένετε να δείτε και το μπάνιο.

 

loading...

Recent posts