Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021

Ξύπνησε ο μεσαίωνας. Ζευγάρι πάμπλουτων Αράβων έδεσε σε δέντρο μια υπηρέτρια για ένα λάθος

Η Λάβλι Αοκόστα Μπαρουέλο είναι μια από τις χιλιάδες Φιλιππινέζες που σε αναζήτηση ενός καλύτερου μέλλοντος μετανάστευσαν στη Σαουδική Αραβία. Ήταν τυχερή βρήκε αμέσως δουλειά σαν οικιακή βοηθός στο σπίτι ενός ζευγαριού πάμπλουτων Σαουδαράβων.

Δεν ήξερε όμως σε τι εφιάλτη είχε μπλέξει.

Τα αφεντικά της ήταν απαιτητικά και συχνά ξεπερνούσαν τα όρια, όμως η Λάβλι έκανε υπομονή αφού ο μισθός ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός. Έμενε εσώκλειστη στην τεράστια βίλλα, είχε τζάμπα στέγη και τσάμπα φαγητό.

Μια μέρα έκανε όμως ένα ασυγχώρητο λάθος για την αφεντικίνα της. Έβγαλε ένα τραπέζι να το καθαρίσει στον κήπο και το άφησε περισσότερη ώρα από όσο ήθελε η αφεντικίνα της κάτω από τον ήλιο.

Έξαλλη άρχισε να της φωνάζει ότι θα χαλάσει τα έπιπλα της και πριν προλάβει η Λάβλι να αρθρώσει λέξη, εμφανίσθηκε το αφεντικό μαζί με άλλους τρεις σωματοφύλακες του, οι οποίοι έπιασαν τη μικροσκοπική Φιλιππινέζα και την έδεσαν σε ένα δέντρο για να μάθει να μην ξανακάνει λάθη.

Την παράτησαν έτσι κάτω από τον καυτό ήλιο για να μάθει πως είναι να εκτίθεσαι κάτω από τον ήλιο. Μια άλλη συνάδελφος της από τις πολλές που είχαν στη δούλεψη τους οι πλούσιοι Σαουδάραβες, κατάφερε με το κινητό της να τραβήξει φωτογραφία.

Μια φωτογραφία που ανέβηκε στο διαδίκτυο και που έγινε αμέσως αντιληπτή από την πρεσβεία των Φιλιππίνων στη Σαουδική Αραβία, η οποία κινήθηκε ταχύτατα και ενημέρωσε τις αρχές που με τη σειρά τους εντόπισαν το ζευγάρι και κινήθηκε νομικά εναντίον του.

Η Λάβλι όπως είναι φυσικό λύθηκε από το δέντρο, αλλά αμέσως πήρε το πρώτο αεροπλάνο και επέστρεψε στη χώρα της.

ΠΗΓΗ

loading...

Recent posts