Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023

Πρώην τίναξε στον αέρα τον γάμο: Εμφανίστηκε με νυφικό και ζήτησε από τον γαμπρό να παντρευτεί εκείνη – Έξαλλη η νύφη (vid, pics)

Γυναίκα εισέβαλε στον γάμο του πρώην της φορώντας νυφικό, απαιτώντας από αυτόν να αφήσει τη σύζυγό του και να παντρευτεί εκείνη

Ο γαμπρός ήταν έτοιμος να φιλήσει τη νύφη του, όταν η πρώην σύντροφός τους εισέβαλε στον χώρο διακόπτοντας την τελετή. Έπεσε στα γόνατα και τον ικέτευσε να την παντρευτεί, ενώ η νύφη κοίταζε σαστισμένη και άναυδη. “Ήταν λάθος μου” φώναζε η γυναίκα απελπισμένη, που ικέτευε για μια δεύτερη ευκαιρία ζητώντας συγχώρεση, ενώ ο γαμπρός κρατά το χέρι της συζύγου του προσπαθώντας να την ηρεμήσει.

O τελετάρχης μοιάζει κι αυτός σοκαρισμένος, αναφέροντας ότι “έχουμε μία απροσδόκητη κατάσταση εδώ. Ίσως αυτή είναι η πραγματικότητα του έρωτα”. Η νύφη και η οικογένειά της μοιάζουν εξοργισμένοι με την εισβολέα και τελικά η γυναίκα τραβά θυμωμένη το χέρι της από τον σύζυγό της και αποχωρεί ενώ παραμένει άγνωστο αν τα έχουν ξαναβρεί. Οι χρήστες του διαδικτύου τάχθηκαν στο πλευρό της κατηγορώντας την αντίζηλο. Το περιστατικό συνέβη σε επαρχία της Κίνας.

Οι φωτό και το βίντεο από την Daily Mail:

loading...

Recent posts