Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023

Εκείνη είναι 21 και ο εραστής της 74. Μπήκαν σε τηλεοπτικό ριάλιτι για να δείξουν ότι …

Και όμως συμβαίνουν και αυτά. Εκείνη είναι μόλις 21 ετών σαν τα κρύα τα νερά. Ψηλή, λεπτή με υπέροχο κορμί και όμορφο πρόσωπο. Εκείνος είναι 74. Και όμως είναι εραστές και όχι μόνο εραστές αλλά δυο άνθρωποι γεμάτοι πάθος που κάνουν σεξ καθημερινά και χωρίς να χρησιμοποιεί ο άνδρας Viagra.

Η Μιλιάνα Μπογκτάνοβις έχει 53 χρόνια διαφορά από τον σύντροφο της. Και μαζί αποφάσισαν να κάνουν αίτηση για να μπουν στο ριάλιτι με τίτλο Parovi που μεταδίδει η τηλεόραση της Σερβίας.

«Μπήκαμε στο σόου για να δείξουμε ότι εγώ και ο Μιλόικο κάνουμε σεξ κάθε μέρα χωρίς να χρησιμοποιεί ο Μιλόικο βιάγκρα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη» λέει η Μιλιάνα.

Διευκρινίζει όμως πως υπάρχει ένας περιορισμός. Όταν κάνουν σεξ δεν μπορούν να εφαρμόσουν την «ιεραποστολική στάση» επειδή ο Μιλόικο έχει προβλήματα με την καρδιά του.

Η 21 ετών Μιλιάνα λέει μάλιστα ότι θέλει να κάνει τα παιδιά του Μιλόικο: «Δεν νιώθω έλξη για τους νέους. Θέλω ο άνδρας να είναι ώριμος και να έχει γκρίζα μαλλιά και να φοράει γυαλιά. Σαφώς και θα κάνουμε σεξ, γιατί όχι; Θα ήθελα να μείνω έγκυος και να γεννήσω ένα παιδί. Αν όχι στο ριάλιτι, θα το κάνουμε μετά το παιχνίδι»

Η Μιλιάνα και ο Μιλόικο μάλιστα τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε επιχείρησαν να παντρευτούν αλλά η Σερβική εκκλησία τους έριξε πόρτα με το σκεπτικό ότι δεν παντρεύει άτομα με διαφορά ηλικίας άνω των 20 ετών.

ΠΗΓΗ

loading...

Recent posts