Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023

Ένας μικρός… Σούπερμαν: Η πρώτη φωτογραφία της ζωής του έγινε viral

Όλα τα παιδιά όταν μεγαλώσουν θέλουν να γίνουν σούπερ ήρωες. Ο μικρός Harry όμως, το ήξερε από τη στιγμή που γεννήθηκε και δεν δίστασε να το… δείξει.

Το αγόρι γεννήθηκε με καισαρική τομή στις 40 εβδομάδες λόγω μεγάλου μεγέθους. Σήμερα, η πρώτη φωτογραφία της ζωής του κάνει τον γύρο του διαδικτύου καθώς η πρώτη κίνηση που έκανε ήταν να σηκώσει τη γροθιά του ψηλά, ακριβώς σαν τον Σούπερμαν!

Ο πατέρας του, ήταν εκεί και απαθανάτισε αυτή την αξέχαστη στιγμή.

Τώρα, ο Harry είναι επτά ετών και η μητέρα του, Bree, αποφάσισε να μοιραστεί τη φωτογραφία του γιου της με την φίλη της Jade Jevaratnam, η οποία είναι διαχειρίστρια της σελίδας «Hello World Birth» στο Instagram.

Ο Harry ήρθε στον κόσμο στις 40 εβδομάδες και τέσσερις μέρες. Λόγω της θέσης του και του μεγέθους τους, τον γέννησα με καισαρική. Ζύγιζε μόλις 4 κιλά και είχε πλάτος 50 εκατοστά» αναφέρει η μητέρα του στη Daily Mail.

«Δεν έδειξα ποτέ τη φωτογραφία σε κάποιον γιατί δεν το είχα σκεφτεί. Όταν όμως με ρώτησε η φίλη μου εάν έχω κάποια εικόνα από όταν γέννησα τα αγόρια μου με καισαρική, της έδωσα αυτή. Τη δημοσίευσε στο Instagram και άρχισα να λαμβάνω πολλά μηνύματα».

Στόχος της σελίδας «Hello World Birth» ήταν να ενθαρρύνει τις γυναίκες που γεννούν με καισαρική τομή.

«Είμαι περήφανη που η φωτογραφία μου μπορεί να βοηθήσει κι άλλες γυναίκες».

ΠΗΓΗ

loading...

Recent posts