Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023

Αεροσκάφος επέστρεψε στο αεροδρόμιο γιατί μια μητέρα είχε ξεχάσει το μωρό της στον τερματικό σταθμό!

Μια νεαρή μητέρα που ταξίδευε αεροπορικώς από τη Σαουδική Αραβία στη Μαλαισία φαίνεται πως έζησε το σοκ της ζωής της όταν συνειδητοποίησε, μετά την επιβίβασή της στο αεροσκάφος (και σύμφωνα με κάποιες πηγές και μετά και την απογείωσή) πως είχε ξεχάσει το μωρό της στο τερματικό σταθμό του αεροδρομίου.

Η πτήση της Saudi Arabian Airlines προς την Κουάλα Λουμπούρ αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο «Βασιλιάς Αμπντουλαζίζ» της Τζέντα, αφού η γυναίκα πανικόβλητη ενημέρωσε το πλήρωμα για το τι είχε συμβεί, όπως αναφέρει η Telegraph.

Σε ένα βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο ο πιλότος του αεροσκάφους ακούγεται να ζητά άδεια από τον πύργο ελέγχου για να επιστρέψει. «Είθε ο Θεός να είναι μαζί μας. Μπορούμε να επιτρέψουμε;». Ένας εκ των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας ακούγεται να λέει έκπληκτος: «Η πτήση ζητά να επιστρέψει …μία επιβάτιδα ξέχασε το μωρό της στο χώρο αναμονής. Το κακόμοιρο» και στη συνέχεια ακούγεται να λέει: «Εντάξει, κατευθυνθείτε προς την πύλη. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει!».

Όπως αναφέρει το GulfNews, το περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο και σύμφωνα με το δημοσίευμα το αεροσκάφος είχε απογειωθεί όταν η μητέρα συνειδητοποίησε πως είχε ξεχάσει το μωρό και ενημέρωσε το πλήρωμα. Ωστόσο άλλες πηγές αναφέρουν πως το αεροσκάφος δεν είχε ακόμη απογειωθεί.

Σε κάθε περίπτωση η ιστορία είχε αίσιο τέλος αφού μητέρα και μωρό επανασυνδέθηκαν.

Ωστόσο, οι συνθήκες που οδήγησαν στην εγκατάλειψη του μωρού δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά σίγουρα δεν είναι και η πρώτη φορά που ακούμε για ένα γονιό που ξέχασε κάπου το παιδί του.

Για παράδειγμα ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον και η σύζυγός του Σαμάνθα, είχαν ξεχάσει το 2012 την 8χρονη, τότε, κόρη τους Νάνσυ σε μια παμπ. Το ζευγάρι είχε συναντηθεί με φίλους και στη συνέχεια έφυγαν με δύο διαφορετικά αυτοκίνητα αλλά στη συνέχεια διαπίστωσαν πως η κόρη τους δεν ήταν σε κανένα εξ αυτών. Τελικά η μητέρα επέστρεψε στην παμπ και βρήκε τη μικρή σώα και ασφαλή να τη φροντίζει το προσωπικό του καταστήματος.

ΠΗΓΗ

loading...

Recent posts