Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023

Χαμός για τον 11χρονο Τζόσουα που αποκοιμήθηκε στην ομιλία Τραμπ

Οι τρυφερές φωτογραφίες του 11χρονου Τζόσουα Τραμπ να κοιμάται κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου για την Κατάσταση του Έθνους προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στο Ίντερνετ με πολλούς να τον αναδεικνύουν σε σύμβολο της “αντίστασης” στον Ντόναλντ Τραμπ, με τον οποίο δεν έχει καμία συγγένεια.

“Ο Τζόσουα είναι ένα χαριτωμένο παιδί που κοιμάται κατά τη διάρκεια μιας πολύ μεγάλης και πολύ βαρετής ομιλίας. Μήπως είναι ο καλύτερος να φέρει το επώνυμο Τραμπ; Πολύ πιθανό”, έγραψε στο Twitter η Αμερικανίδα Μόλι Γιονγκ-Φαστ.

Η Μελάνια Τραμπ προσκάλεσε τον Τζόσουα, ο οποίος για μήνες υφίστατο την καζούρα των συμμαθητών του λόγω του επωνύμου του, να παρακολουθήσει την ομιλία του συζύγου της ενώπιον του Κογκρέσου την Τρίτη το βράδυ, κάνοντάς του μια τιμή που επιφυλάσσεται στις πλέον εξέχουσες προσωπικότητες της αμερικανικής κοινωνίας των πολιτών.

Όμως ο μικρός Τζόσουα, με το λευκό του πουκάμισο και την μαυρόασπρη γραβάτα του, ο οποίος καθόταν πολύ κοντά στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, δεν κατάφερε να μην παραδοθεί στην αγκαλιά του Μορφέα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ισχυρού άνδρα του Λευκού Οίκου. Η ομιλία του προέδρου άρχισε μετά τις 21:00 και διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα. Η προχωρημένη ώρα σίγουρα έπαιξε κάποιο ρόλο στο ότι το αγόρι δεν άντεξε να μην κλείσει τα μάτια του.

“Ο Τζόσουα Τραμπ είναι ο μόνος καλός Τραμπ”, σχολίασε κάποιος στο Ίντερνετ. “Ήρωας της αντίστασης ο Τζόσουα Τραμπ”, έγραψε άλλος με κεφαλαία γράμματα, τα οποία χρησιμοποιεί τακτικά ο Αμερικανός πρόεδρος στο Twitter.

Μετά τις οχλήσεις που δεχόταν για μήνες από τους συμμαθητές του λόγω του επωνύμου του, ο Τζόσουα Τραμπ αναγκάστηκε να αφήσει το σχολείο του και έφτασε στο σημείο να σκέφτεται ακόμη και να αλλάξει επώνυμο, προτού η Μελάνια Τραμπ τον καλέσει στην Ουάσινγκτον για να τον κάνει σύμβολο του αγώνα της για την καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού.

Από τότε που τελείωσε η προεκλογική εκστρατεία ο Τραμπ, το αγόρι αυτό στο Ντέλαγουερ, κουβαλούσε σαν σταυρό το επώνυμό του, το οποίο προκαλεί αυτόματα την αντίδραση ορισμένων στις ΗΠΑ. “Με κορόιδευαν πολύ”, εκμυστηρεύτηκε ο 11χρονος μιλώντας στην εκπομπή “Inside Edition” τον Δεκέμβριο. “Μου έλεγαν: είσαι συγγενής του Τραμπ; Και τους απαντούσα: πιστεύετε ότι θα ήμουν εδώ αν ήμουν συγγενής του;”.

Οι γονείς του αποφάσισαν ακόμη και να τον πάρουν από το σχολείο το 2017 και να συνεχίσει με κατ’οίκον διδασκαλία για έναν χρόνο, προτού τον ξαναγράψουν όταν ήταν να αρχίσει το γυμνάσιο.

ΠΗΓΗ

loading...

Recent posts