Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Ρώσος πετάει το αμάξι του από γερανό! (vid)

Δεν γνωρίζουμε πόσο είναι το πρόστιμο για παράνομη στάθμευση στην Ρωσία ή το ποσό που απαιτείται για να πάρεις το αμάξι σου σε περίπτωση που το σηκώσει γερανός, όμως λογικά θα κοστίζει λιγότερο από αντικατάσταση ψαλιδιών, εξάτμισης και γενικότερης φαναρτζοδουλειάς

Ένας Ρώσος προφανώς δεν «ζύγισε» σωστά την κατάσταση και προτίμησε να ρίξει το Kia Rio Sedan του από τον γερανό, προκειμένου να μην το πάρει η Τροχαία. Το κορεατικό μοντέλο κατάφερε να απελευθερώσει τους εμπρός τροχούς με την δύναμη της τριβής από το γκάζι (άγνωστο τι ζημιές προκλήθηκαν σε πλήμνες και ψαλίδια), αλλά για τους πίσω χρειάστηκε η χειροκίνητη παρέμβαση του αλλόφρονα οδηγού. Έπειτα ήρθαν τα «ωραία», όταν έβαλε όπισθεν και έριξε την περιουσία του από ύψος ενός μέτρου. Το δύστυχο Kia συνέχισε να βρίσκεται σε λειτουργική κατάσταση, επιτρέποντας στον ιδιοκτήτη του να φύγει από το σημείο.

Αξιοσημείωτο το γεγονός πως καθ’ όλη την διάρκεια του «κατορθώματος», ο οδηγός του γερανού βιντεοσκοπούσε τις πρωτοφανείς σκηνές. Από την στιγμή που ούτως ή άλλως οι πινακίδες του αυτοκινήτου είχαν σημειωθεί, ο συνδυασμός με το οπτικό ντοκουμέντο και τις ζημιές που προκλήθηκαν θα στοιχίσουν αρκετά παραπάνω από μια κλήση για παρκάρισμα.

Πηγή

loading...

Recent posts