Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Το 8χρονο κοριτσάκι που ντύθηκε σαν τη Michelle Obama και έγινε viral!

Τις τελευταίες ημέρες, ένα κοριτσάκι έχει γίνει viral, αφότου η μητέρα της δημοσίευσε μια φωτογραφία της ντυμένη σαν τη Michelle Obama. Δεν είναι η πρώτη φορά που το 8χρονο κορίτσι ντύνεται σαν τους ήρωές της, και οι γονείς της την ενθαρρύνουν να εμπνέεται από δυναμικές γυναίκες.

«Προσπαθούμε να περιστοιχίζουμε την Ella-Lorraine με γυναίκες όπως η Michelle, γυναίκες που είναι έξυπνες και ανεξάρτητες, συνετές και τρυφερές», είπε ο πατέρας της, Eugene Brown.

Η μητέρα της Ella-Lorraine, Karlyn Johnson Brown μοιράστηκε φωτογραφίες από το outfit, το οποίο η μικρή φόρεσε στην σχολική ημέρα για Πολιτιστικούς Ήρωες. Στις φωτογραφίες, το κοριτσάκι είναι ντυμένο όπως η Michelle στην iconic φωτογραφία της ως πρωτοετής στο Princeton.

H μητέρα της Ella-Lorraine, η οποία είναι επίσης απόφοιτος του Princeton, είναι πολύ περήφανη για την επιλογή της μικρής να παρουσιάσει την Michelle Obama από τις φοιτητικές της φωτογραφίες. Με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύει το θαυμασμό της για τα επιτεύγματα της Obama ως μονάδα, και όχι μόνο ως πρώην Πρώτη Κυρία. H μικρή Ella-Lorraine, της οποίας το ένα από τα δύο ονόματα είναι φόρος τιμής στην Ella Fitzgerald, έχει ντυθεί και σαν άλλες σημαντικές γυναίκες, όπως η Bessie Coleman και η Ruby Bridges.

Το άρθρο και τη φωτογραφία της μικρής αναδημοσίευσε και η ίδια η Michelle Obama.

ΠΗΓΗ

loading...

Recent posts