Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Απίστευτο! Οι Γερμανοί πουλάνε λουκάνικα σε συσκευασία 7:1 για να πικάρουν τους Βραζιλιάνους

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια, το παιχνίδι δεν ήταν καν τελικός, αλλά έχει μείνει καρφωμένο στο μνημονικό των φίλων του ποδοσφαίρου και κυρίως των Γερμανών και τον Βραζιλιάνων.

Ο ημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 μεταξύ της Γερμανίας και της Βραζιλίας έληξε με το ιστορικό 7-1 που σόκαρε τον πλανήτη-ποδόσφαιρο. Ακόμη και σήμερα, η «Σελεσάο» επιλέγει να μη χρησιμοποιεί ως έδρα το «Μινεϊράο», εκεί που συνέβη το κακό, στις 8 Ιουλίου του 2014.

Οι Γερμανοί, ωστόσο, αν και δεν διακρίνονται για το χιούμορ τους, λένε ποτέ να μην ξεχάσουν αυτόν τον επικό αγώνα και σκέφτηκαν να ισοσκελίσουν εκείνη τη θριαμβευτική ποδοσφαιρική βραδιά με το παραδοσιακό τους φαγητό, το λουκάνικο. Και τι έκαναν; Έβγαλαν στην αγορά μία συσκευασία με οκτώ λουκάνικα, στην πραγματικότητα επτά συν ένα.

Στη συσκευασία – με φόντο τη γερμανική σημαία – φαίνεται ένας Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής πεσμένος στα γόνατα να κλαίει και φυσικά το 7:1 τυπωμένο με τεράστια γραμματοσειρά. Εννοείται πως το ένα λουκάνικο – το βραζιλιάνικο – διαφέρει από τα άλλα επτά στην όψη και στη γεύση…

loading...

Recent posts