Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Viral: Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τυλιχτής πιτόγυρων ever! “Πιστόλι”, όχι βλακείες… (vid)

Έχεις μια λιγούρα και ψήνεσαι να τσακίσεις δυο πιτόγυρα τώρα. ΤΩΡΑ όμως. Και πας στον σουβλατζή της γειτονιάς σου ή στον διάσημο Χρηστάρα της Μεταμόρφωσης. Παραγγέλνεις και περιμένεις να έρθουν τα πιτόγυρα για να πέσεις λυσσαλέα επάνω τους και να τα κατασπαράξεις σαν πιράνχας. Και σκας πάνω σε έναν τύπο που είναι μπαστάρδεμα βραδύπους με… γιγάντια χελώνα πριν κακαρώσει. Όχι ρε π….στη μου” αναφωνείς και τρως τη ξενέρα της ζωής σου.

Είσαι έτοιμος να κάνεις σάλτο αλλά Bruce Lee μέσα από τον πάγκο και να τα τυλίξεις μόνος σου. Ή στην χειρότερη να φας ότι βρεις μπροστά σου. Ακόμα και τον μπασταρδεμένο βραδύπους με χελώνα.

Σήμερα, μέσα από αυτό το άρθρο, θα σου παρουσιάσω τον τύπο που μπορεί να τυλίξει πιτόγυρα πιο γρήγορα και από ντοπαρισμένο σπρίντερ μπασταρδεμένο με τσιτάχ! Τον Στελάρα, το άγριο πιστόλι, που τυλίγει τα τελευταία 15 χρόνια ασταμάτητα. Κάποιες φορές μάλιστα, από την ταχύτητα που βάζει, “καπνίζουν” και τα χαρτιά περιτυλίγματος των πιτόγυρων.

Απόλαυσέ τον ξανά και ξανά. Δεν θα χορταίνεις (το άρθρο συνεχίζεται κάτω από το βίντεο με μια επιχειρηματική ευκαιρία για 22 τυχερούς):

loading...

Recent posts