Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Μάγκας ο… μπαμπάς! Παντρεύτηκε την 27χρονη κολλητή της κόρης του (pics)

Τι και αν ο 54χρονος Κερν έχει τα διπλάσια χρόνια από την 27χρονη Τέιλορ;

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί σενάριο από ερωτική ταινία, όμως είναι πραγματικότητα. Μία 27χρονη στις ΗΠΑ, παντρεύτηκε τον πατέρα της καλύτερης της φίλης, ο οποίος έχει τα διπλάσια χρόνια από αυτή…

Ας αφήσουμε την Τέιλορ Λέμαν να μας εξιστορήσει τι έχει συμβεί και πως έφτασε σε αυτό το σημείο:

«Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά, δούλευα με την κόρη του Κερν, η οποία ήταν η καλύτερή μου φίλη. Ήταν παντρεμένος εκείνη την περίοδο και εγώ είχα σχέση. Στην αρχή θεώρησα ότι ήταν πολύ όμορφος. Μου αρέσουν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνδρες. Μου είπε ότι είμαι γλυκιά και αρχίσαμε να φλερτάρουμε ο ένας με τον άλλον σε ένα μπαρ.”

Παντρεύτηκε την 27χρονη κολλητή της κόρης του!

Με την Αμάντα ήμασταν φίλες πολλά χρόνια πριν τα φτιάξω με τον μπαμπά της. Οπότε είχα πολλές ενοχές και ένιωθα άσχημα στην αρχή. Με τον καιρό όμως το ξεπέρασα. Ξέρει ότι θα είμαι εκεί πάντα για εκείνη, προκειμένου να την βοηθήσω στην ζωή της και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

“Ο Κερν είναι πολύ όμορφος και λατρεύω τον τρόπο που περιποιείται τον εαυτό του. Είναι μορφωμένος, έξυπνος και επιτυχημένος”, είπε η 27χρονη. Όσο για το πως δέχθηκε το περιβάλλον της, το γεγονός ότι είχε σχέση με έναν τόσο μεγαλύτερο άνδρα; “Στην αρχή οι γονείς μου ανησυχούσαν”.

Η μητέρα μου ήταν εκνευρισμένη που ήταν ο πατέρας της καλύτερης μου φίλης, αλλά ήξεραν οτι πάντα έβγαινα με μεγαλύτερους. Ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα όμως, με αποτέλεσμα η μητέρα μου, η μητριά μου και ο πατέρας μου να μας επισκεφτούν και να είναι όλα μία χαρά».

loading...

Recent posts