Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

Ξεκίνησε να επισκευάζει την κουζίνα του και ανακάλυψε κρυμμένα μυστικά! (vid, pics)

Τα αντικείμενα που βρήκε συγκίνησαν τους πάντες…

Ο Bobby αποφάσισε να επισκευάσει την κουζίνα της μητέρας του στη Φλόριντα, όμως κανείς δεν περίμενε το τι θα ακολουθήσει. Ο 34χρονος μηχανικός αεροσκαφών τη στιγμή που γκρέμιζε ένα σημείο της οροφής, έπεσαν αντικείμενα που έβλεπε πρώτη φορά στη ζωή του. Μια τσάντα μεσαίου μεγέθους από δέρμα κροκόδειλου έπεσε στο κεφάλι του την ώρα που έβγαζε ένα κομμάτι από την οροφή της κουζίνας.

Το σπίτι είχε αγοραστεί το 2009 και κανείς δεν ήξερε σε ποιον ανήκει αυτή η τσάντα, αφού όλοι την έβλεπαν για πρώτη φορά στη ζωή τους. «Αυτή η τσάντα χρονολογείται γύρω στο 1940 – 1950 και κανείς δεν γνωρίζει ποιανού είναι. Η ετικέτα λέει ότι φτιάχτηκε στην Κούβα. Δεν ήταν όμως το μόνο που ανακαλύψαμε εκείνη τη μέρα…», δηλώνει η σύντροφος του Bobby που δημοσίευσε φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Facebook.

Αργότερα βρήκαν ένα λεύκωμα με φωτογραφίες γάμου: «Οι φωτογραφίες ήταν επαγγελματικές και απεικόνιζαν τον γάμο ενός ζευγαριού νομίζω της δεκαετίας του ’50. Τα πρόσωπα τους ήταν χαμογελαστά και φαινόντουσαν πολύ ερωτευμένοι. Δεν έχουμε ιδέα όμως σε ποιους ανήκει και γιατί τα είχαν κρύψει στην οροφή», συμπληρώνει η ίδια στο ABD news.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και τη βοήθεια του Ίντερνετ, το ζευγάρι βρήκε σε ποιους ανήκουν οι φωτογραφίες. Παρόλο που οι ίδιοι θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, η ιστορία συγκίνησε πολλούς και κάνει τώρα τον γύρο του διαδικτύου.

loading...

Recent posts