Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου, 2021

Εργαζόμενος κάφρος “συλλαμβάνεται” από κάμερα ασφαλείας να κατουράει δίπλα στη γραμμή παραγωγής κρέατος (vid)

Αναγούλα προκαλεί το θέαμα με εργαζόμενο μιας εταιρείας που παράγει τρόφιμα από χοιρινό, να κάνει την ανάγκη του στη γραμμή παραγωγής. Το περιστατικό συνέβη το Σαββατοκύριακο που πέρασε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Smithfield Foods, στο Σμίθφιλντ της Βιρτζίνια.

Το σύστημα ασφαλείας κατέγραψε την ενέργειά του και το βίντεο δημοσιεύτηκε από τον ιστότοπο wavy.com προκαλώντας σοκ.
Όπως δείχνει το βίντεο, ο εργαζόμενος ντυμένος με την ειδική στολή που αποτελείται από κάλυμμα για τα μαλλιά, μάσκα, πανωφόρι και γάντια, τοποθετεί προϊόντα στον ιμάντα μεταφοράς. Κάποια στιγμή σταματά, βγάζει τα γάντια του και φαίνεται να ξεκουμπώνει το παντελόνι του και να ουρεί στο σημείο. Στη συνέχεια ξαναφορά τα γάντια και συνεχίζει τη δουλειά του.
Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έθεσε σε διαθεσιμότητα τον εν λόγω υπάλληλο μέχρι να ολοκληρωθεί η εσωτερική έρευνα που διεξάγει και πως απέρριψε περισσότερους από 22 τόνους προϊόντων.

Διαβάστε και αυτό: Έγινε κι αυτό: Σάλος ξέσπασε στις Σέρρες με τις δυο 40αρες που ξεζούμισαν έναν 17χρονο μαθητή λυκείου

«Αμέσως διακόπηκε η διαδικασία παραγωγής στην εγκατάσταση, καθαρίστηκε πλήρως η γραμμή επεξεργασίας και όλος ο εξοπλισμός απολυμάνθηκε πολλές φορές πριν την επανέναρξη των λειτουργιών.

Διαβάστε και αυτό: ΣΟΚ: Μόλις δείτε αυτό το βίντεο δεν θα ξανά ψωνίσετε από το ψυγείο του σουπερμάρκετ…

Ο εργαζόμενος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα μέχρι έως ότου ολοκληρωθεί η έρευνα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της βιομηχανίας και προσθέτει: «Η άμεση αντίδραση της εγκατάστασης και των υπαλλήλων της και οι διορθωτικές ενέργειες σε αυτό το μεμονωμένο περιστατικό αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της εταιρείας να διασφαλίσει την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων της. Η ασφάλεια και η ποιότητα των προϊόντων μας έχουν θεμελιώδη σημασία για την επιτυχία μας υπογραμμίζοντας την αποστολή μας να παρέχουμε “Καλό φαγητό. Υπεύθυνα”».

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

loading...

Recent posts