Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Σοκαριστικό βίντεο: Πήγε να κάνει το Kiki Challenge και τον χτύπησε αμάξι

Την ώρα που προσπαθούσε να ολοκληρώσει τη δημοφιλή πρόκληση

Το Kiki challenge είναι η πιο διάσημη πρόκληση σε όλο τον πλανήτη, με εκατοντάδες ανθρώπους να παίρνουν μέρος και να ανεβάζουν βίντεο στα social media. Κάποια από αυτά τα βίντεο είναι χαριτωμένα αλλά μερικά από αυτά είναι και αρκετά επικίνδυνα με την αστυνομία σε πολλές χώρες του κόσμου να έχει προειδοποιήσει για τους κινδύνους του Kiki challenge.

Και αυτό επιβεβαιώνεται από ένα video που κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες και δείχνει ένα αμάξι να χτυπάει έναν άνθρωπο την ώρα που προσπαθούσε να ολοκληρώσει τη δημοφιλή πρόκληση.

Μάλιστα ο JaylenNorwood, όπως είναι το όνομα του ανθρώπου στο video, πίστευε ότι είχε προγραμματίσει τέλεια το όλο θέμα. Θα ξεκινούσε με το χορό και στη συνέχεια θα έκανε ένα άλμα πάνω από το καπό του εισερχόμενου αυτοκινήτου και θα συνέχιζε το χορό. Όμως το όχημα ήρθε πολύ γρήγορα, πανικοβλήθηκε και γλίστρησε και σαν αποτέλεσμα το αυτοκίνητο τον χτύπησε.

Ευτυχώς για τον ίδιο όπως φαίνεται και στο βίντεο ο τραυματισμός του δεν ήταν πολύ σοβαρός κυρίως με κάποια γδαρσίματα στο χέρι.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

loading...

Recent posts