Υπέρβαρος άντρας έχασε 30 κιλά φροντίζοντας την κατάκοιτη μητέρα του και τώρα μοιάζει με πρίγκιπα της Disney

   //   0 Comments

Πλησιάζει η εποχή που όλοι σκεφτόμαστε το πώς θα βγούμε στην παραλία. Ωστόσο, όταν δεν κάνουμε την κατάλληλη προετοιμασία από νωρίς, έρχεται το καλοκαίρι και μας πιάνει πανικός και τρέχουμε τελευταία στιγμή στα γυμναστήρια.

Γνωρίζοντας τι μπορεί να κάνει η επιμονή και η σκληρή δουλειά, ο 26χρονος Jeffrey Kendall αποφάσισε να μοιραστεί την απώλεια βάρους του για να παρακινήσει τους άλλους ανθρώπους και να γιορτάσει το αποτελέσμά του. Οι αλλαγές του είναι τόσο εντυπωσιακές που οι φίλοι του έδωσαν ένα ψευδώνυμο που πολλοί θα ζήλευαν.

Το ταξίδι του ξεκίνησε όταν ο Jeffrey ζούσε με τη μητέρα του στο σπίτι τους στο Connecticut, την οποία φρόντιζε από τότε που διαγνώστηκε με ανεύρυσμα εγκεφάλου, στις 4 Ιουλίου του 2015. “Ήταν σε κώμα για 7 μήνες μέχρι να ‘φύγει'”, είπε στο Love What Matters.

Ο Jeffrey είχε προβλήματα αυτοεκτίμησης για μεγάλο χρονικό διάστημα. “Ήμουν υπέρβαρος σαν παιδί και δεχόμουν μπούλινγκ καθώς μεγάλωνα. Είχα θέματα αυτοεκτίμησης.”

Η φροντίδα της μητέρας του έκανε τα πάντα ακόμα πιο συναισθηματικά. “Την είχα δει στο νοσοκομείο όπου ίσα που μου μιλούσε, μετά τη μετέφεραν στη ΜΕΘ όπου δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Είχα την δει στο πάτωμα ανίκανη να ξυπνήσει. Αυτό με στιγμάτισε.”

“Ο κολλητός μου ήταν δίπλα μου και αποφάσισε να με βάλει στο δρόμο της σωστής διατροφής. Ήταν ένας τέλειος λόγος για μένα να ξεκινήσω κάτι καινούριο, καθώς ένιωσα μια νέα λαχτάρα για τη ζωή μετά από αυτό το καλοκαίρι. Ξεκινήσαμε με μικρές αερόβιες ασκήσεις και συμφωνήσαμε να κάνουμε push-ups κάθε μέρα. Από τότε, ξυπνούσα και πήγαινα για περπάτημα ακούγοντας μουσική.”

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Με το πέρασμα του χρόνου, ο Jeffrey έβαζε συνεχώς νέους στόχους. “Ξεκίνησα να τρέχω και να κάνω σπίνινγκ, πιέζοντας τον εαυτό μου να κάνει πάντα κάτι περισσότερο. Έψαχνα νέους τρόπους να βγάζω λεφτά, βρήκα κανάλια του YouTube με ασκήσεις για το σπίτι. Άρχισα να κάνω γιόγκα και να εργάζομαι σχεδόν κάθε μέρα.”

Έχασε 30 κιλά σε 100 εβδομάδες!

Αφού δημοσίευσε την πρόοδό του στο διαδίκτυο, οι άνθρωποι άρχισαν να τον αποκαλούν πρίγκιπα Disney της, ενώ πολλοί θαύμαζαν τα εντυπωσιακά μαλλιά του, για τα οποία μάλιστα είπαν ότι θα έπρεπε να συμμετέχουν σε διαφημίσεις σαμπουάν.

“Τα σχόλια που δέχτηκα ήταν όλα τόσο ενθαρρυντικά”

Ωστόσο, ο Jeffrey πιστεύει ότι η μητέρα του και η στάση ζωής του ήταν οι μεγαλύτεροι παράγοντες που τον ώθησαν στο να αλλάξει.

Αυτός είναι ο Jeffrey Kendall, ένας 26χρονος άντρας από το Connecticut, του οποίου η απίστευτη απώλεια βάρους του τον έκανε να κερδίσει αυτό το εντυπωσιακό ψευδώνυμο.

5ad1a0a3678d4_.jpg

“Ήμουν υπέρβαρος σαν παιδί και δεχόμουν μπούλινγκ καθώς μεγάλωνα. Είχα θέματα αυτοεκτίμησης.”

5ad1a0a3814e4_.jpg

Το ταξίδι του ξεκίνησε όταν ο Jeffrey ζούσε με τη μητέρα του στο σπίτι του στο Connecticut, την οποία φρόντιζε από τότε που διαγνώστηκε με ανεύρυσμα εγκεφάλου, στις 4 Ιουλίου του 2015.

5ad1a0a3969ba_.jpg

“Ήταν σε κώμα για 7 μήνες μέχρι να ‘φύγει’”.

5ad1a0a3af04b_.jpg

“Ο κολλητός μου ήταν δίπλα μου και αποφάσισε να με βάλει στο δρόμο της σωστής διατροφής. Ήταν ένας τέλειος λόγος για μένα να ξεκινήσω κάτι καινούριο.”

5ad1a0a3c759d_.jpg

“Έχασα 30 κιλά σε 100 εβδομάδες!”

5ad1a0a3dde77_.jpg

“Έχω χάσει πολύ βάρος και πολλή θλίψη.”

5ad1a0a401a18_.jpg

5ad1a0a41ce5e_.jpg

5ad1a0a432964_.jpg

Πολλοί άνθρωποι του είπαν ότι μοιάζει με τον πρίγκιπα Adam από την ταινία “Πεντάμορφη και το Τέρας”.

5ad1a0a44b8c8_.jpg

5ad1a0a4601a7_.jpg

“Έχω πλέον μια εντελώς νέα άποψη για τη ζωή”.

5ad1a0a4768fc_.jpg

5ad1a0a48eebb_.jpg

“Να αγαπάτε πάντα τον εαυτό σας!”

5ad1a0a4a7452_.jpg

διαφορετικόΣυντακτης
Γεωργία Αντωνοπούλου

Η Γεωργία γράφει απο 16 χρονών και το όνειρο της είναι μιά μέρα να γίνει πεπόνι. Μέχρι να έρθει αυτή η μέρα γράφει καθημερινά από το ψυχιατρείο για το viralgreece.com

comments powered by Disqus

Back to Top

Για να βλέπετε πρώτοι τα νέα άρθρα κάνετε click στο Like button

[X] Κλείσιμο Παράθυρου