Μητέρα έφυγε από στέλεχος σε τράπεζα για να δουλέψει σαν δοκιμάστρια σεξουαλικών παιχνιδιών και έχει 20 οργασμούς την εβδομάδα

   //   0 Comments

Μία πρώην τραπεζική υπάλληλος έχει εγκαταλείψει τη δουλειά της που της προσέφερε 60.000 λίρες ετησίως – για να δουλέψει σαν δοκιμάστρια σεξουαλικών παιχνιδιών.

Η 37χρονη Cara Douglas από το Gainsborough του Lincolnshire, δήλωσε ότι είχε βαρεθεί η δουλειά της τόσο πολύ που την εγκατέλειψε και άρχισε να δοκιμάζει δονητές, λιπαντικά και άλλα σεξουαλικά βοηθήματα για να ζήσει.

Η μητέρα δύο παιδιών δήλωσε ότι κερδίζει τώρα 30.000 λίρες ετησίως από τη νέα της καριέρα – και επίσης, δοκιμάζει τα παιχνίδια της με τον αρραβωνιαστικό Darren.

Ο 37χρονος Cara Douglas, από το Gainsborough, Lincolnshire, έχει εγκαταλείψει την εργασία της ως τραπεζίτης για να γίνει επαγγελματίας δοκιμαστής ερωτικών παιχνιδιών 

Ισχυρίζεται ότι έχει 20 οργασμούς την εβδομάδα χάρη στα σεξουαλικά βοηθήματα που δοκιμάζει στο σπίτι της και αναρτά την εμπειρία της στο ερωτικό της blog.

Η μητέρα των δύο δήλωσε ότι τώρα κερδίζει £ 30.000 το χρόνο από τη νέα καριέρα της, την οποία βρίσκει πολύ πιο ευχάριστη από τη δουλειά της ως εμπειρογνώμονας διαχείρισης πλούτου 

Η Cara δήλωσε ότι προτιμά τη νέα της δουλειά παρά το γεγονός ότι κερδίζει λιγότερα χρήματα από όσα όταν ήταν στέλεχος μιας τράπεζας. “Κερδίζω τα μισά από όσα έπαιρνα πριν στον τραπεζικό τομέα, αλλά περνάω 1000 φορές καλύτερα,” είπε.

“Δεν άντεχα τη θέση μου και τώρα πληρώνομαι για να κάνω κάτι που με ευχαριστεί πραγματικά.”

Η Cara δοκιμάζει ακόμη και μερικά από τα σεξουαλικά παιχνίδια με τον σύμβουλο πληροφορικής της, τον αρραβωνιαστικό Darren (που απεικονίζεται μαζί) 

“Πάντα αγαπούσα τα σεξουαλικά παιχνίδια, γι’ αυτό είμαι πολύ τυχερή που έκανα το χόμπι μου επάγγελμα, κάτι που μου προσφέρει 20 οργασμούς την εβδομάδα.”

Πρόσθεσε: “Πρέπει συχνά να δοκιμάζω τα σεξουαλικά παιχνίδια με τον Darren. Προφανώς αυτό είναι διασκεδαστικό, αλλά πρέπει να διατηρώ τον επαγγελματισμό μου και να μαθαίνω ποιες πτυχές του προϊόντος λειτουργούν σωστά και τι όχι.”

Η Κάρα ισχυρίζεται ότι έχει περίπου 20 οργασμούς την εβδομάδα από τη δοκιμή μιας ποικιλίας ερωτικών παιχνιδιών

“Γενικά θα έλεγα ότι η δουλειά μου ενισχύει τη σεξουαλική μας ζωή. Το σεξ όσο περισσότερο χρησιμοποιείται, τόσο πιο δραστικό γίνεται.”

Η Cara λέει πως για τη δουλειά της ξέρουν αρκετές μητέρες στο σχολείο των παιδιών της – και μερικές της ζητάνε συμβουλές της  για το πώς να ανεβάσουν τη σεξουαλική τους ζωή.

Η μητέρα έχει δοκιμάσει περίπου 3.000 σεξουαλικά βοηθήματα, πριν τα αναθεωρήσει στο ερωτικό της blog

Είπε: “Οι περισσότερες από τις μαμάδες έχουν τα δικά τους σεξουαλικά παιχνίδια ούτως ή άλλως. Είναι τόσο δημοφιλή αυτές τις μέρες, ιδιαίτερα από τότε που εμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη η ταινία Fifty Shades of Grey.”

“Ξαφνικά όλοι χρησιμοποιούν σεξουαλικά παιχνίδια και συνειδητοποιούν ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή. Αγόρασα επίσης έναν δονητή για τη πεθερά μου. Ήταν πολύ ευγνώμων.”

 Η Cara μοιράζεται τη συμβουλή της με τους οπαδούς της στο blog της, το οποίο ονομάζεται Cara Sutra 

Εξηγώντας την απόφασή της να εγκαταλείψει τη δουλειά της στην τράπεζα, η Cara δήλωσε: “Είχα πολύ καλή θέση σε μια τράπεζα στο Τζέρσεϋ και η καριέρα μου πήγαινε πολύ καλά.”

“Αλλά η δουλειά δεν ήταν συμβατή με την οικογενειακή ζωή και ήξερα ότι έπρεπε να κάνω μια αλλαγή όταν έμεινα έγκυος στο πρώτο μου παιδί.”

Συνέχισε: “Είχα πάντα μεγαλύτερη σεξουαλική δραστηριότητα από το μέσο όρο και μια φυσική περιέργεια για πειράματα.”

“Μου άρεσαν τα σεξουαλικά παιχνίδια και η εταιρεία για τη οποία δουλεύω τώρα γνωρίζει ότι είμαι πάντα απόλυτα ειλικρινής για τα προϊόντα της.”

Άρχισε να εξετάζει τους δονητές, τα λιπαντικά και άλλα σεξουαλικά βοηθήματα για τον λιανοπωλητή Love Honey

Η μητέρα πρόσθεσε ότι ήταν τυχερή που έχει έναν υποστηρικτικό αρραβωνιαστικό που δέχθηκε την ασυνήθιστη επιλογή στη σταδιοδρομία της.

Είπε ότι πιστεύει ότι συνολικά η δουλειά της ενισχύει τη σεξουαλική της ζωή με τον αρραβωνιαστικό της 

“Είμαι τυχερή που έχω έναν σύντροφο που έχει το ίδιο ενδιαφέρον με μένα για τα παιχνίδια,” είπε η  Cara.

“Είμαι πολύ τυχερή που πληρώνομαι για να κάνω μια δουλειά που μου αρέσει.”

Η Cara δήλωσε ότι παρόλο που κερδίζει τα μισά χρήματα ως τραπεζική δουλειά της, έχει τώρα διπλάσια διασκέδαση

“Τα σεξουαλικά παιχνίδια έχουν αλλάξει τη ζωή μου με πολλούς θετικούς τρόπους. Προσθέτουν τόση γεύση στο σεξ και μπορούν να φέρουν μεγαλύτερα επίπεδα οικειότητας στη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού.”

“Είναι υπέροχο να διασκεδάζεις και ταυτόχρονα να κερδίζεις χρήματα.”Συντακτης
Γεωργία Αντωνοπούλου

Η Γεωργία γράφει απο 16 χρονών και το όνειρο της είναι μιά μέρα να γίνει πεπόνι. Μέχρι να έρθει αυτή η μέρα γράφει καθημερινά από το ψυχιατρείο για το viralgreece.com

comments powered by Disqus

Back to Top

Για να βλέπετε πρώτοι τα νέα άρθρα κάνετε click στο Like button

[X] Κλείσιμο Παράθυρου