Καπνιστής έχασε τέσσερα δόντια και έπαθε εγκαύματα στο στόμα όταν ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη στο στόμα του

   //   0 Comments

Ένας άντρας από τη Χαβάη είναι τυχερός που είναι ζωντανός αφού ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη στο πρόσωπό του, καταστρέφοντας τουλάχιστον τέσσερα από τα δόντια του και αφήνοντας σοβαρά εγκαύματα γύρω από το στόμα του.

Ο Matt Yamashita δήλωσε ότι θα χρειαστεί εκτεταμένη χειρουργική επέμβαση για να αποκαταστήσει τη ζημιά που προκλήθηκε στο στόμα του μετά την έκρηξη του CoilART Mage την Κυριακή, στο Pearl City.

“Είχα πάρει το αυτοκίνητό μου και ήμουν έτοιμος να παίξω μπάσκετ, αλλά ήθελα να κάνω μερικές τζούρες πριν παίξω,” δήλωσε ο 25χρονος.

“Με την πρώτη ρουφηξιά ανατινάχθηκε στο πρόσωπό μου. Το δεξί μου χέρι έκαιγε, ήταν μαύρο.”

Το περιστατικό συνέβη πριν ο Yamashita οριστεί να παίζει μπάσκετ σε πάρκο το βράδυ της Κυριακής

Ο Yamashita δήλωσε στην WNEM ότι αγόρασε το ηλεκτρονικό τσιγάρο μέσω του διαδικτύου περίπου έξι μήνες πριν, αλλά άρχισε να χρησιμοποιεί τη συσκευή την περασμένη εβδομάδα.

Σημείωσε ότι είχε χρησιμοποιήσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο μόνο δύο φορές πριν από το περιστατικό της Κυριακής.

Ο Matt Yamashita είπε ότι θα χρειαστεί εκτεταμένη χειρουργική επέμβαση για να αποκαταστήσει τη ζημιά στα δόντια του

“Άκουσα έναν ήχο να κουδουνίζει στ’ αυτιά μου και είδα μία λάμψη. Μετά είδα ότι έβγαζα αίμα και ήμουν σε κατάσταση σοκ,” είπε.

Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν αμέσως μετά την έκρηξη δείχνουν το αποτέλεσμα του τραγικού περιστατικού.

Μαζί με την απώλεια των τεσσάρων δοντιών, ο Yamashita έπρεπε να κάνει 40 ράμματα στο στόμα του και αργότερα πρέπει να κάνει επέμβαση για να βάλει εμφυτεύματα.

Ο Yamashita είπε ότι αγόρασε τη συσκευή πριν από έξι μήνες, αλλά την χρησιμοποίησε για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα

Παρά το τραυματικό περιστατικό, ο Yamashita ξέρει ότι οι τραυματισμοί της έκρηξης θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότεροι.

“Είμαι πραγματικά ευγνώμων, πρώτα απ’ όλα, και ευλογημένος που είμαι ζωντανός και έχω ακόμα όραση και γεύση,” είπε ο Yamashita.

Μαζί με την απώλεια τεσσάρων δοντιών, ο Yamashita (εικόνα) απαιτεί 40 ράμματα στο στόμα του και αργότερα θα έχει χειρουργική επέμβαση για την τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο εκρήγνυται απροσδόκητα στη Χαβάη.

Ο Yamashita δήλωσε ότι θα χρειαστεί εκτεταμένη χειρουργική επέμβαση για να αποκαταστήσει τη ζημιά που προκλήθηκε στο στόμα του μετά την εκτόξευση του CoilART Mage την Κυριακή 

Το 2014, το σπίτι μιας γυναίκας στο Moanalua κάηκε σχεδόν ολοσχερώς όταν από την έκρηξη ηλεκτρονικού τσιγάρου άρπαξε φωτιά ο πάγκος της κουζίνας της.

Πίσω από το 2014, το σπίτι της γυναίκας στο Moanalua ήταν σχεδόν καμένο στο έδαφος μετά την εξάτμιση της συσκευής της, η οποία έριξε τον πάγκο της κουζίνας στη φωτιάΣυντακτης
Γεωργία Αντωνοπούλου

Η Γεωργία γράφει απο 16 χρονών και το όνειρο της είναι μιά μέρα να γίνει πεπόνι. Μέχρι να έρθει αυτή η μέρα γράφει καθημερινά από το ψυχιατρείο για το viralgreece.com

comments powered by Disqus

Τοπ μηνα

Back to Top

Για να βλέπετε πρώτοι τα νέα άρθρα κάνετε click στο Like button

[X] Κλείσιμο Παράθυρου