Πώς είναι στο εσωτερικό του ένα σπίτι αξίας 210 εκατ. ευρώ

   //   0 Comments

Ο ηλικιωμένος κροίσος ανακοίνωσε μάλιστα την πώληση του περιβόητου «Mesa Vista Ranch» του Τέξας από τη σελίδα του στο LinkedIn, δηλώνοντας πως τη λύπη του θα την απαλύνει μόνο αν το αποκτήσει κάποιος με τις ίδιες οικολογικές ανησυχίες. «Το να πουλήσει το ράντσο του είναι το πιο συνετό πράγμα που μπορεί να κάνει ένας 89χρονος», έγραψε χαρακτηριστικά.

cmmegaamillsiin1

Ο Pickens δεν μπορεί πια ούτε να κυνηγήσει στον προσωπικό του βιότοπο ούτε και γκολφ να παίξει, κι έτσι του ραγίζει την καρδιά να βλέπει το κτήμα του να μαραζώνει. «Παρά το γεγονός ότι η ομορφιά του Mesa Vista παραμένει άθικτη, οι δρόμοι του ράντσου που έχω οδηγήσει χιλιάδες φορές έχουν χαλάσει. Είναι ώρα να αποδεχτώ ότι η ζωή μου έχει αλλάξει».

cmmegaamillsiin2

Την ίδια στιγμή, ο ηλικιωμένος μεγιστάνας έχει δώσει εκατοντάδες εκατομμύρια σε φιλανθρωπικές δράσεις, ρίχνοντας την προσωπική του περιουσία από τα μερικά δισ. δολάρια του παρελθόντος στα «μόλις» 500 εκατ. δολάρια.

cmmegaamillsiin3

Αλλά και τα εκατομμύρια της πώλησης της πανέμορφης κατοικίας θα πάνε όλα στο φιλανθρωπικό ίδρυμά του (T. Boone Pickens Foundation), το οποίο θα τα δώσει σε εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δράσεις…

cmmegaamillsiin4

cmmegaamillsiin5

cmmegaamillsiin6

cmmegaamillsiin7

cmmegaamillsiin8

cmmegaamillsiin9

cmmegaamillsiin10

cmmegaamillsiin11

cmmegaamillsiin13

cmmegaamillsiin12

cmmegaamillsiin14

cmmegaamillsiin15

cmmegaamillsiin17

cmmegaamillsiin16

cmmegaamillsiin18

[newsbeast]Συντακτης
Γεωργία Αντωνοπούλου

Η Γεωργία γράφει απο 16 χρονών και το όνειρο της είναι μιά μέρα να γίνει πεπόνι. Μέχρι να έρθει αυτή η μέρα γράφει καθημερινά από το ψυχιατρείο για το viralgreece.com

comments powered by Disqus

Back to Top

Για να βλέπετε πρώτοι τα νέα άρθρα κάνετε click στο Like button

[X] Κλείσιμο Παράθυρου