Το σεξ με μικρό πέος μπορεί να είναι καλύτερο, λένε οι σεξολόγοι

   //   0 Comments

Παρά το γεγονός ότι μόλις το 0,6% του ανδρικού πληθυσμού μπορεί να παραπονιέται για το μέγεθος του πέους του, η κατάσταση είναι ωστόσο απτή πραγματικότητα για αρκετά αρσενικά.

Συζητώντας λοιπόν για μικρά μεγέθη, βγήκε ένας στο Reddit να μοιραστεί τη δική του εμπειρία πάνω στο θέμα: «Έχω διαβάσει κάθε σχεδόν άρθρο, μελέτη και post σε φόρουμ για τα μικρά πέη και η συναίνεση είναι ότι οι γυναίκες δεν αντλούν καμία ικανοποίηση από τη διείσδυση… Πραγματικά μου ραγίζει την καρδιά να ξέρω ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να δώσω σε μια γυναίκα μια τέτοια εμπειρία».

Ο νεαρός άντρας είπε ακόμα ότι έχει προσπαθήσει να αυτοκτονήσει, δεν τα κατάφερε όμως. Στην κατάστασή του, απάντηση ήρθε να δώσει μαγικά η ειδική σεξολόγος Elizabeth McGrath, η οποία είπε ότι το σεξ δεν περιστρέφεται αναγκαστικά γύρω από τη διείσδυση.

Μιλώντας μετά στο «Daily Dot», η McGrath είπε ότι «πρωτίστως, το σεξ γίνεται με τα σώματά μας»: «Δείτε το σαν ευκαιρία να ανακαλύψετε νέα πράγματα αντί να επικεντρώνεστε σε έναν μόνο τρόπο να το κάνετε».

shutterstock373991593

Η ειδικός είπε μάλιστα στο νεαρό αγόρι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ενημερώνει την εκάστοτε σύντροφό του περί του μικρότερου μεγέθους του, καθώς κάτι τέτοιο ενδυναμώνει την πεποίθηση πως κάτι δεν είναι φυσιολογικό. Ενώ είναι, απόλυτα, μας λέει.

Και, τελειώνοντας, επειδή ακριβώς θα λειτουργήσει ως αφορμή για ανακάλυψη νέων σεξουαλικών πρακτικών, το μικρό πέος μπορεί να αποδειχθεί… ευλογία! Το σημαντικό είναι, όπως μας λέει, να το διασκεδάζεις και να το χαίρεσαι. Όλοι είμαστε διαφορετικοί εξάλλου…

[newsbeast]Συντακτης
Γεωργία Αντωνοπούλου

Η Γεωργία γράφει απο 16 χρονών και το όνειρο της είναι μιά μέρα να γίνει πεπόνι. Μέχρι να έρθει αυτή η μέρα γράφει καθημερινά από το ψυχιατρείο για το viralgreece.com

comments powered by Disqus

Back to Top

Για να βλέπετε πρώτοι τα νέα άρθρα κάνετε click στο Like button

[X] Κλείσιμο Παράθυρου