19χρονη έχει κάνει 50 πλαστικές για να μοιάσει στην Αντζελίνα Τζολί αλλά της λένε ότι μοιάζει με ζόμπι

   //   0 Comments

19χρονη έχει κάνει 50 πλαστικές για να μοιάσει στην Αντζελίνα Τζολί αλλά της λένε ότι μοιάζει με ζόμπι

Μία 22χρονη Ιρανή από την Τεχεράνη, επιθυμούσε να μοιάσει στην Αντζελίνα Τζολί. Για την ακρίβεια δεν το επιθυμούσε απλώς, αλλά της είχε γίνει έμμονη ιδέα η εμφάνιση της Αμερικανίδας ηθοποιού

Η θαυμάστρια της Αντζελίνας έχει ανεβάσει στο λογαριασμό της στο Instagram, φωτογραφίες της που δείχνουν ότι κάνει απελπισμένες προσπάθειες να μιμηθεί την ηθοποιό.

Η μεταμόρφωσή της κάθε άλλο παρά επιτυχημένη είναι. Η νεαρή κοπέλα μοιάζει περισσότερο με ζόμπι ή με πτώμα, παρά με την Αντζελίνα, ισχυρίζονται στα σχόλιά τους, πολλοί από όσους την ακολουθούν στο Instagram (318.000 άτομα συνολικά).

Τα μέσα ενημέρωσης λένε ότι η κοπέλα έχει κάνει πάρα πολλές πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις για να έχει αυτή την εικόνα. Κάποιοι βέβαια, λένε ότι είναι μόνο μακιγιάζ.

Η βελγική ιστοσελίδα Sud Info, η Sahar είπε ότι ο στόχος ζωής είναι για εκείνη να μοιάσει με την ηθοποιό του Χόλιγουντ.

Αναφέρει ότι έχει χάσει 40 κιλά και έχει υποστεί δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις, ιδιαίτερα στα χείλη, στα ζυγωματικά και στη μύτη, μέσα σε λίγους μόνο μήνες για να μοιάζει με την Αντζελίνα.

Οι αναρίθμητες selfies της έχουν προκαλέσει τις αρνητικές αντιδράσεις των ακολούθων της στο Instagram,  οι οποίοι σχολιάζουν ότι η εικόνα της κοπέλας είναι αηδιαστική.

Εκείνη, παγερά αδιάφορη για την κριτική που της ασκούν, συνεχίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram.  Τόσο η μύτη, όσο και τα ζυγωματικά της φαίνονται να είναι σε διαφορετικά σημεία σε μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Τα χείλη της, επίσης, φαίνονται να έχουν διαφορετικό μέγεθος σε κάποιες εικόνες.  Άραγε είναι αληθινό το πρόσωπό της, ή όπως φημολογείται, είναι αποτέλεσμα ενός πολύ καλού μακιγιάζ;

Δείτε το βίντεο:

 

 

 Συντακτης
Γεωργία Αντωνοπούλου

Η Γεωργία γράφει απο 16 χρονών και το όνειρο της είναι μιά μέρα να γίνει πεπόνι. Μέχρι να έρθει αυτή η μέρα γράφει καθημερινά από το ψυχιατρείο για το viralgreece.com

comments powered by Disqus

Back to Top

Για να βλέπετε πρώτοι τα νέα άρθρα κάνετε click στο Like button

[X] Κλείσιμο Παράθυρου